Vi har levert hovedtavler til industri, større forretningsbygg, leilighetskomplekser, skoler og andre offentlige bygg. Tavler til samferdselssektoren, hovedtavler, fordelinger og styretavler. Gruppe 2 fordelinger til sykehus. Styretavler, pls-styrte og konvensjonelle startertavler for industri og offshore.

REFERANSER

FLESLAND T3

Dette er det tredje terminalbygget på flyplassen. Terminal 1 brukes i dag som helikopterterminal for trafikk til og fra Nordsjøen, mens Terminal 2 blir kombinert utlands- og innlandssatellitt. 

Terminal 3 har et samlet areal på 63.000 kvadratmeter.

STATOIL Nybygg Sandsli

Statoils kontorkompleks på Sandsli i Bergen er utvidet med 55.500 kvadratmeter, mens deler av eksisterende bygningsmasse og uteområder er oppgradert. 

RICA ØRNEN HOTEL

Rica Ørnen Hotell er Bergens største hotell med 368 rom, 350 spiseplasser i restauranten og plass til 700 konferansedeltakere.

Quality Hotel Edvard Grieg

Antallet rom er oppjustert fra 153 til 373. I tillegg det bygget konferansesal som har plass til minst 1500 mennesker i kinooppsett, og ny restaurant med plass til 800 mennesker. I tillegg er både interiør og eksteriør rustes opp.

Haukeland Sykehus

- Barne- og ungdomssykehuset ( BUS ) Ferdigstilt 2017.

- Nye Dag-og Thorax avdeling. Ferdigstilt 2014.

- Nye Mottaksklinikken. Ferdigstilt 2017.

- Marie Joys Hus

DNB Solheimsviken

Bygget har syv etasjer og et samlet areal på 44.000 kvadratmeter. Det er tegnet av Petter Bogen Arkitektkontor AS. Bygget inneholder kontorlandskap, cellekontorer, møterom, stillerom, konferansesenter, auditorium, kantine, offentlig tilgjengelig kafé, bankfilial og parkeringsanlegg. 

Please reload